About

Wie zijn wij en wat is onze gedachte achter Sensual Minded? Wij zijn twee jonge vrouwen van 29, wonen samen met onze partners en hebben een sensual mind en sexual lifestyle. We geven graag toe aan onze verlangens en fantasieën, zoeken graag onze grenzen op en blijven onszelf mentaal en fysiek ontwikkelen en ontplooien.

In onze zoektocht naar wie wij zijn en waar wij van genieten hebben wij gemerkt dat het vinden van sexy seksspeeltjes die voldoen aan de hoge eisen een opgave is. Seksspeeltjes voldoen vaak niet aan vooraf gecreëerde verwachtingen, sextoys maken vaak teveel geluid, zien er niet sexy uit, voelen niet fijn aan, hebben geen sensuele vorm en zijn niet makkelijk in gebruik. Webshops hebben een ontzettend breed assortiment waardoor het kiezen steeds lastiger wordt, kies jij op basis van prijs, uiterlijk of kijk je wat boven aan de pagina verschijnt? Wij wisten het soms niet meer! Onze webshop heeft een kleiner assortiment en al onze sextoys voldoen aan al jouw wensen en eisen zodat kiezen geen uitdaging meer is.

Mocht je toch nog twijfelen over wat bij jou past? Stuur dan een mailtje naar service@sensualminded.com en wij helpen je met het uitzoeken zodat jouw sensual mind gestreeld wordt.

xxx I & J