Ga naar de inhoud

Stijlvol én discreet

Bij ons staat discretie en stijl voorop, hierdoor bieden wij een uitgebreide ervaring die je zintuigen zal prikkelen. Ontdek hieronder waarom het uitpakken van onze pakketten een unieke en spannende ervaring is.

Hoge kwaliteit en een lust voor het oog

In onze webshop bieden wij daarom alleen producten aan van hoge kwaliteit, gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, producten welke een lust zijn voor het oog en welke daardoor uitnodigen voor gebruik. Wij doen niet aan dropshipping, wij zijn selectief met ons assortiment en houden zelf voorraad.

Eigen voorraad

Wij zijn selectief met ons assortiment en verzenden alle bestellingen in een prachtige zwarte doos. Om hieraan te voldoen doen wij niet aan dropshipping en houden wij zelf voorraad.

Met liefde ingepakt;

Wij verpakken al onze bestellingen in prachtige zwarte dozen met zijdepapier inleg, voegen hier een handgeschreven compliment card aan toe, strikken de doos af met een prachtig zwart lint en plaatsen jouw cadeau in een zwarte verzendzak. Dit is mede mogelijk doordat wij onze voorraad zelf in beheer hebben en dus geen gebruik maken van dropshipping.

Anonieme en discrete Verzending

Deze zwarte verzendzak brengt ons direct bij het punt; discreet. De zwarte zak zorgt ervoor dat niets zichbaar is, door onze dozen welke in de verzendzak worden geplaatst (zie hierboven) is er ook niets voelbaar. Op ons verzendlabel staat geen sensual minded vernoemd, zodat andere niet kunnen zien dat jij een erotisch artikel hebt aangeschaft.

Een handgeschreven kaartje

Bij elke bestelling doen voegen wij een handgeschreven kaartje toe. Mocht jij een cadeau willen sturen aan iemand en zelf bepalen welke tekst er op de compliment card komt is dit ook mogelijk, voeg dit als opmerking toe aan jouw bestelling of mail ons achteraf naar [email protected] onder vernoeming van jouw ordernummer en wij zorgen ervoor dat jouw tekst handgeschreven op het kaartje staat.

Ontdek meer op onze Instagram

Bekijk de gedeelde unboxing video’s op onze Instagram. In deze video’s zie je hoe prachtig de bestellingen ontvangen worden, uiteraard in een anonieme verzendzak.