Retourbeleid

Ruilen en Retourneren

Een product, gekocht bij Sensual Minded, mag zonder opgave van redenen, binnen 14 dagen retour gezonden worden (herroepingsrecht). Binnen deze termijn is het toegestaan producten te bekijken en/of beoordelen zoals in een fysieke winkel.

Bij het retourneren dienen producten aan de onderstaande eisen te voldoen:
- Het product zit in originele staat in de originele verpakking;
- Het product is compleet.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de zegel verbroken is of de verpakking niet meer geseald is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):
- Alle sextoys (ook dildo’s en vibrators);
- Glij- en massagemiddelen;
- Lingerie.
Bovengenoemde artikelen zijn alleen te retourneren indien er een defect is aan het artikel.

Indien je een product of bestelling wilt retourneren kan dit eenvoudig door middel van ons retourformulier (download PDF).

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt de betalingsverplichting niet. De bestelling dient, conform de algemene voorwaarden, betaald te worden. Indien er door een retourzending een tegoed ontstaat betaald Sensual Minded terug met hetzelfde betaalmiddel wat de consument heeft gebruikt om de bestelling te voldoen.
In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.