Stijlvol en discreet, zo verpakken wij al onze bestellingen, maar wat betekend dat nou precies voor jou?

Wellicht volg jij ons al een tijdje op social media, dan heb jij vast al eens een unboxing video voorbij zien komen en weet jij hoe prachtig wij onze producten verpakken en verzenden.
Mocht dit niet het geval zijn nemen wij jou graag mee in de beleving welke wij jou bieden als jij een product in onze webshop besteld.

Een van de redenen waarom wij, I&J, sensual minded zijn gestart is omdat wij het altijd een deceptie vinden als wij een toy online bestellen bij andere grote aanbieders. De kwaliteit valt tegen, het wordt geleverd in een wit plastic zakje en nodigt totaal niet uit voor gebruik.
Het aanschaffen van een sekstoy, voor jezelf of voor een ander, moet voelen als het krijgen van een cadeau, iets voor jou of jouw partner om genot te vergroten. Wat ons betreft begint dit al tijdens het bestellen en ontvangen!

In onze webshop bieden wij daarom alleen producten aan van hoge kwaliteit, gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, producten welke een lust zijn voor het oog en welke daardoor uitnodigen voor gebruik. Wij doen niet aan dropshipping, wij zijn selectief met ons assortiment en houden zelf voorraad.

Indien jij een bestelling plaatst vinden wij dat ook het ontvangen bij draagt aan de sensual minded beleving welke wij jou willen bieden.
Wij verpakken al onze bestellingen in prachtige zwarte dozen met zijdepapier inleg, voegen hier een handgeschreven compliment card aan toe, strikken de doos af met een prachtig zwart lint en plaatsen jouw cadeau in een zwarte verzendzak. Dit is mede mogelijk doordat wij onze voorraad zelf in beheer hebben en dus geen gebruik maken van dropshipping.

Deze zwarte verzendzak brengt ons direct bij het punt; discreet. De zwarte zak zorgt ervoor dat niets zichbaar is, door onze dozen welke in de verzendzak worden geplaatst (zie hierboven) is er ook niets voelbaar. Op ons verzendlabel staat geen sensual minded vernoemd, als de buurvrouw of jouw kinderen het pakket aannemen ben jij er dus zeker van dat deze niet zien dat jij een erotisch artikel hebt aangeschaft.

De manier van inpakken met mooie materialen en uiteraard veel zorg er aandacht kent als voordeel dat het ook mogelijk is een product direct te verzenden aan derden (bijvoorbeeld iemand welke jij een cadeau wilt laten toekomen). Er worden geen extra kosten gerekend voor het inpakken als cadeau, dit doen wij immers voor iedereen en bij elke bestelling!
Mocht jij een cadeau willen sturen aan iemand en zelf bepalen welke tekst er op de compliment card komt is dit ook mogelijk, voeg dit als opmerking toe aan jouw bestelling of mail ons achteraf naar info@sensualminded.com onder vernoeming van jouw ordernummer en wij zorgen ervoor dat jouw tekst handgeschreven op het kaartje staat.

Ben jij nog steeds nieuwsgierig naar hoe dit alles er dan uit ziet? Bekijk dan de unboxing video’s op onze social media.
I: sensual.minded
F: sensual.minded

Vragen over onze producten, verzending of over seksualteit? Stel ze gerust en mail naar service@sensualminded.com.