Ga naar de inhoud
Terug naar nieuwsoverzicht

Een aanvulling, geen concurrentie

Aanvulling geen concurrentie

Sex speeltjes, de meeste van ons kennen de standaard toy’s wel, toch verbaasd het me telkens weer dat ik de mannen moet uitleggen hoe bepaalde speeltjes werken. Nog erger, er zijn veel mannen die dildo’s of vibrators als concurrentie beschouwen en niet als een fantastische aanvulling op het seksspel.

Zo was ik een tijdje geleden in Atlanta met een paar collega’s van Desire Agency. We waren uitgenodigd op een mansion waar alleen maar de “rich & famous’’ vanuit de omgeving kwamen.
Een bekende Nederlandse DJ draaide de sterren van de hemel en de sfeer was er ontspannen en gemoedelijk. Dames waren sexy gekleed in mooie jurken en op hoge hakken, de mannen in black tie. Iedereen was lekker aan het kletsen en aan het dansen, langzaam voelde je de spanning opbouwen waarbij de mannen al het moois aan goed in zichzelf opnamen en hun volgende prooi uitzochten. Het verbaasde me dat de vrouwen net zo hard bezig waren met versieren, het voelde bijna niet Amerikaans aan.

Het werd rustiger op de dansvloer, vele stellen en groepen verdwijnen in 1 van de vele kamers van de mansion. Sommige ruimtes waren zo mooi ingericht dat je jezef in een Arabisch kasteel of op Ibiza waande.  Ik raakte aan de wandel met een leuke man van midden 30, goed verzorgd en lekker gebouwd, een echte “all american boy”. We liepen langs de vele kamers waar mensen heerlijk met elkaar en erotiek bezig waren. Door de hele wandelgangen hoorde je gekreun in combinatie met de beat van de muziek.

We stopten bij een lege kamer. Er stond een mooie stoel in het midden, en een tafel gedekt met allemaal erotic toys. Ik liep erheen en er lag een kaartje naast de artikelen met daarop “With courtesy of Sensual Minded” ik lachte zacht in mezelf en dacht: die Nederlanders zijn ook overal.
Mijn toyboy keek me aan en vroeg in het Engels hou je hier van? “Ja” zei ik “als het goed gebruikt word kan ik er zeker van genieten.” Hij drukte me in de stoel, zette zijn hand stevig om mijn keel en met zijn andere hand in mijn slip. Die drukte hij langzaam opzij, en zijn vingers gleden bij mij naar binnen. Mijn hand liet ik over de tafel gaan, zoekende naar het mooiste item die mij zou plezieren. Hij trok mijn hand weg van de tafel, ik keek hem verbaasd aan en dacht OMG daar hebben we er weer een Mister Jealous! Maar gelukkig, hij pakte als eerste een blinddoek en deed deze bij mij om, pakte de leren handboeien en bond mijn handen aan beide kanten van de stoel vast. Hierop zaten ijzeren ogen aan gemonteerd. Mijn benen bond hij aan de voorpoten van de stoel. Ik zat nu helemaal vast en zag niets van wat er om mij heen gebeurde.

De spanning gierde door mijn lijf, mijn hart sloeg op hol, mijn oren waren nog mijn enige zintuigen die mij een klein beetje besef gaven wat er ging gebeuren. Ik hoorde getril, een vibrator ging aan en ik hoorde verschillende standen langskomen. OMG wat gebeurd er? Ik voelde een zware, koude dildo bij me naar binnen glijden, niet de vibrator die ik had verwacht. Ik kreunde hard bij de eerste stoot, dit had ik niet zien aankomen.

Om de paar minuten voelde ik een ander dildo of vibrator in me gaan, of trillen over een van mijn erogene zones. Tussendoor voelde ik hem diep bij mij naar binnen glijden. Nadat ik meerdere hoogtepunten had bereikt kwam hij tot een hoogtepunt, hij trok mijn blinddoek af en daar stond hij. Zijn naakte lichaam was verlicht door het kaarslicht in de kamer. Niet overdreven gespierd, maar goed in proportie. Ik keek om me heen en zag tot mijn grote schrik dat er wel 15 dames en heren om ons heen stonden te kijken en te genieten!

Mijn gezelschap maakte me los en pakte me op en vroeg mij wat ik ervan vond. Natuurlijk hemels! Dit zijn de extra pleasures van het escort werk. Wanneer je jezelf ervoor openstelt kunnen toys echt een heerlijk aanvulling zijn!