Ga naar de inhoud

Maak jouw avond compleet met een Sensual Minded luxury hotel box

Een dag en nacht, of misschien wel langer, samen weg. Even nader tot elkaar komen, de rust opzoeken, elkaar beter leren kennen of wellicht hebben jullie een andere reden om hier vanavond samen te zijn. Wat jullie reden ook is wij voegen daar graag iets extra’s aan toe.

De Sensual Minded luxury boxes (exclusief verkrijgbaar in hotels) zijn met de grootse zorg samengesteld en bevatten alles om jullie avond leuker, spannender, intiemer én sensueler te maken. De boxen zijn prachtig verpakt en bevatten sextoys uit het luxe segment waar jullie ook na vanavond nog plezier aan gaan beleven.

Wil jij jouw partner verrassen óf zoeken jullie samen een geschikte box uit? Onderstaande beschrijvingen nemen jullie mee in de drie verschillende boxen welke via de roomservice te bestellen zijn. Welke box kies jij?

 
 
The couple box

The couple box is speciaal samengesteld voor koppels welke nader tot elkaar willen komen. De toys in deze box zijn gericht op het opzoeken van de spanning en sensualiteit. De items in de box bieden samen talloze mogelijkheden om fantasieën werkelijkheid te laten worden en uren van elkaar te genieten. The couple box bevat de luxe double ended vibrator welke talloze mogelijkheden biedt, dit is absoluut onze nummer een!

The ladies box

Inhoud:

Luxe buigbare luchtdrukvibrator;

Glijmiddel;

Satijnen blinddoek;

Stalen handboeien;

Kietelaar;

Tingle gel;

De totale waarde van deze box betreft €150

 
The ladies box

De ladies box richt zich op het genot van de vrouw. De echte multifunctionele alleskunner op het gebied van vrouwelijke orgasmes, de buigbare luchtdruk vibrator, is toegevoegd aan deze box om ervoor te zorgen dat intense orgasmes niet uitblijven.


The fun box

Plezier is wat ons betreft een belangrijke graadmeter voor een geweldig seksleven. De fun box laat jullie op een leuke speelse wijze kennis maken met sekstoys. Deze box is gericht op koppels welke samen een leuke, sexy én speelse avond willen beleven.


The fun box

Inhoud:

Luxe op afstand bestuurbaar vibrerend ei;

Cockring met vibrerend element;

Glijmiddel;

Satijnen blinddoek;

De totale waarde van deze box betreft €65