Ga naar de inhoud
Terug naar nieuwsoverzicht

Pijpen als een pro

Wil jij leren pijpen van een pro? Lees dan onderstaande gast blog. De blog is geschreven door Roxy, een van de prachtige vrouwen waarmee wij een collab hebben! Wil jij weten wie Roxy is? Kijk dan op onze collab pagina!

Pijpen, you love it or hate it!
Tenminste vrouwen dan, want ik heb persoonlijk nog nooit een nee liever niet gehoord van een man! Maar hoe geef je nu de ultieme orale bevrediging? Dat hangt natuurlijk heel erg van de man zelf af en dus is communicatie the key.

Mannen met een voorhuid hebben een veel gevoeligere penis dan een man zonder voorhuid dus dat is iets waar je rekening mee dient te houden. Je kunt beginnen met eerst speels met je tong te likken langs de eikel en het topje terwijl je hem aankijkt. Neem alleen de eikel in je mond terwijl je zachtjes zuigt. Houd de rest van de penis in je hand zodat hij niet alle kanten op zwaait. Speel tussendoor met je tong om de eikel heen.

Dit alles is nog voorspel voor het echte pijpen begint, want met een beetje teasen en pleasen is niks mis.

Wissel af tussen zuigen en alleen je lippen te gebruiken terwijl je de eikel in de mond neemt. Zorg dat hij goed nat word en het een natuurlijke glijmiddel is zo houd je het soepeltjes en glad of gebruik anders glijmiddel.

Je kunt natuurlijk ook je handen erbij gebruiken dus terwijl jij de gevoelige spot bewerkt met je mond kun je rustige trek bewegingen maken van boven naar beneden met de rest van zijn penis. Gewoon losjes in de hand en wat steviger in je mond en wissel dat af.

Hou je wel van een beetje kinky dan kun je kijken hoe ver hij je mond in kan glijden, de verder hij gaat de meer speeksel je aanmaakt. Dat word een deep throat of gaggen genoemd. Omdat hij diep in je mond gaat kan het je adem ontnemen en een kokhals reflex geven. Daar moet je natuurlijk van houden en is ook niet iets wat standaard is dus doe alleen dingen waar jij je zelf prettig bij voelt.

Tijdens het pijpen kun je verschillende aftrek methodes gebruiken, ze geven allemaal een net ander gevoel en dat is leuk om samen te ontdekken wat het prettigste en geilste aanvoelt. Dus in plaats van recht toe recht aan naar beneden te trekken met je hand kun je ook draaiende bewegingen maken. Of houd je hem onder de eikel beet terwijl je draaiende bewegingen maakt, met je tong lik je dan aan zijn eikel of juist onder je hand bij de stam van de penis. Zorg ervoor dat de penis goed nat blijft want een droge mond kan erg pijn doen.

Wanneer je iets verder wilt gaan of iets wilt proberen  kun je er ook voor kiezen om bij zijn ballen kusjes en likjes te geven. Zuigen is ook favoriet bij veel mannen. Neem een bal zachtjes in de mond zuig eraan of aan de huid. Wanneer je dit doet, kan je hem met je hand blijven aftrekken. Geef speelse kusjes, likjes en bijtjes in zijn liezen/bovenbeen. Alles om hem lekker op te winden en te plagen.

Ga niet te ruig ermee om, een eikel is net als een clitoris erg gevoelig dus houd daar rekening mee.

Zoek tussendoor oog contact,  niet the death stare maar gewoon een goede speelse blik. Zo kun je zien hoe hij geniet en of iets fijn aanvoelt.

Sommige mannen maken ook geluid dus dat kan ook een indicatie zijn van jouw orale werk.

Ondertussen is het tijd dat jij klaar bent voor het echte werk en is zijn penis goed opgewarmd.. Pak zijn penis stevig vast en krul je lippen om zijn eikel. Zuig en ga met je hoofd op en neer, beweeg tegelijkertijd je hand op en neer. Ga niet verschillende tempo’s of verandering van handeling doen mits je wilt plagen want door op 1 tempo te blijven of iets sneller zal je naar een orgasme toewerken.

 

En wat je met de laatste shot doet is helemaal aan jou!