Ga naar de inhoud
Terug naar nieuwsoverzicht

Seks met een voorbinddildo

Een voorbinddildo, wat is het nou eigenlijk en wat kan je er allemaal mee?

Vaak wordt er bij voorbinddildo’s gelijk gedacht aan lesbische seks of mannen met een micropenis. Toch is deze toy multifunctioneel en kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een voorbinddildo kan, mits je daar voor open staat, een fantastische aanvulling zijn in de slaapkamer!

Een voorbinddildo of strapon (zo worden deze speeltjes ook wel genoemd) is eigenlijk niets anders dan een dildo met een broekje waardoor deze door een persoon (m/v/x) gedragen kan worden en gebruikt kan worden als echte penis.

In veel gevallen wordt de strapon gedragen voor een vrouw, daar zij natuurlijk vaak niet over een echte penis beschikt. Tijdens lesbische seks (waarvoor je uiteraard niet lesbisch hoeft te zijn!) kan een vrouw een voorbinddildo dragen om zo de andere vrouw te penetreren en inwendig te stimuleren.

Hoewel het speeltje vaak gebruikt wordt door lesbische stellen of tijdens lesbische seks wordt het ook steeds vaker gebruikt door heteroseksuele koppels. Pegging, zo wordt het genoemd als een vrouw een man penetreert, is een opkomende trend en wordt in steeds meer slaapkamers uitgevoerd. Tijdens het peggen draagt de vrouw de voorbinddildo en penetreert zij de man anaal.

Tijdens het anaal penetreren van de man wordt de prostaat gestimuleerd en dit kan zorgen voor spectaculaire orgasmes. Tevens kan het de traditionele rolverdeling veranderen waardoor een andere ‘machtsverhouding’ ontstaat in de slaapkamer.

De prostaat, ook wel de mannelijke g-spot genoemd, is een klier dat in een gebied ligt met een groot netwerk aan zenuwen. Deze zenuwen regelen onder andere de erectie en de zaadlozing. Stimulatie van dit gebied kan dus zeer fijn en intens zijn.

Wanneer je begint met peggen is het belangrijk te gaan voor een voorbinddildo met een geschikt formaat, wat dat formaat is hangt af van verschillende factoren. Is de man gewend anaal gepenetreerd/ gestimuleerd te worden kan er uiteraard gekozen worden voor een groter exemplaar dan wanneer pegging totaal nieuw is. Veel voorbinddildo broekjes zijn voorzien van een ring waardoor het mogelijk is de dildo te vervangen door een groter of kleiner exemplaar. Het is dus ook mogelijk te wisselen van formaat wanneer het broekje van de voorbinddildo hier geschikt voor is. Let er op dat wanneer je een nieuwe dildo koop voor in het broekje dat de diameter van de dildo wel klopt, deze moet in alle gevallen perfect passen door de ring!

Wel geldt in alle gevallen; warm de anus eerst goed op door middel van voorspel, gebruik glijmiddel in overvloed en blijf communiceren! Als vrouw heb je immers geen gevoel in jouw ‘tijdelijke penis’ waardoor het soms lastig in te schatten is wat fijn voelt en wat niet.

Wanneer een voorbinddildo door een vrouw gedragen wordt is er naast de klassieke voorbinddildo met een broekje ook de mogelijkheid te kiezen voor een strapless voorbinddildo. Dit is eigenlijk een dubbele dildo met daarin een speciale hoek zodat de vrouw tijdens het penetreren zelf ook gestimuleerd wordt, dubbel zoveel genot dus!

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van voorbinddildo’s of over ons assortiment? Stel je vraag dan gerust via [email protected] en wij helpen je verder!