Ga naar de inhoud
Terug naar nieuwsoverzicht

Seks onder de douche

Vandaag is het nationale shower together day, de perfecte dag om jullie wat tips mee te geven voor stomend hete seks onder de douche!

Allereerst willen wij het met jullie hebben over de douchegels, shampoos en alle andere verzorgingsproducten welke jullie ongetwijfeld onder de douche hebben staan, gebruik deze niet! Wanneer je seks gaat hebben onder de douche en verzorgingsproducten de intieme zones binnendringen kan dit zeer onaangename gevolgen hebben (jeuk, irritaties en wellicht zelf een schimmelinfectie).

Om te voorkomen dat 1 van de 2 rillend onder de douche staat en de ander geniet van de warme stralen welke uit de douchekop komen is het, indien mogelijk, verstandig van te voren de verwarming goed hoog te zetten. Dit voorkomt ongezellige momenten en zorgt ervoor dat wanneer je niet of niet volledig onder het warme water staat de stemming in jouw lichaamstemperatuur in ieder geval niet dalen tot het vriespunt!

Qua standjes is er onder de douche veel mogelijk, wel zijn de mogelijkheden afhankelijk van de samenstelling van het koppel. Lichaamslengte, postuur en sekse brengen allemaal mogelijkheden en beperkingen met zich mee maar met een beetje creativiteit kom je een heel eind! Om het makkelijk te maken voor jullie sommen wij wat standjes voor jullie op:

  • Doggystyle, wellicht het meest populaire standje onder de douche;
  • De liaan, ga met je rug tegen de muur staan en trek één been op terwijl je dit om je partner heen slaat;
  • De hete stoel, laat jouw partner zitten onder de douche (op de grond of een stoel/bankje) en rijd op alle mogelijke manieren (tip: ga ook eens achterstevoren zitten);
  • Optillen en dragen, laat hierbij de op te tillen partner met de rug tegen de muur staan om het wat makkelijker te maken!

Mocht je ‘gewone’ seks onder de douche nou niet spannend genoeg vinden? Dan hebben wij nog meer voor jullie! In ons assortiment hebben wij namelijk een groot aantal waterproof toys opgenomen welke geschikt zijn om onder de douche te gebruiken! Maak seks onder de douche nog spannender met een van de onderstaande sekspeeltjes. Uiteraard zijn al deze speeltjes ook in bed of op andere plekken te gebruiken.

De dildo met zuignap is misschien wel het leukste speeltje om mee te nemen onder de douche, ook als je alleen doucht maar deze dildo van jouw douche sessie een spektakel! Plak de dildo waar je maar wilt (op de vloer, tegen de muur, alles is mogelijk) en breng jezelf (voor de ogen van je partner) tot zinderende hoogtepunten!

De buigbare siliconen vibrator is ook een echte topper onder de douche. Deze unieke vibrator is buigbaar en daarmee zeer geschikt voor mensen met een grote fantasie. Welke leuke dingen kan jij allemaal bedenken?

Anal play onder de douche wordt door veel mensen als hygiënisch en prettig ervaren. De backdoor lover vibrator is hier, dankzij zijn waterdichte afwerking, super geschikt voor. De warmte en het ontspannende effect van het douchen zorgt ervoor dat anale penetratie makkelijker gaat en het water houdt de toy nat waardoor deze makkelijker glijdt. Mocht er nou toch iets meekomen, wat met anal play altijd kan gebeuren, is het onder de douche zo weggespoeld! Wist jij dat het gebruik van glijmiddel op siliconenbasis onder de douche gewoon kan? Mocht alleen water niet voldoende zijn is er dus altijd de mogelijkheid een (anaal)glijmiddel toe te voegen aan het seksspel!

Mocht je nou al het bovenstaande willen uitvoeren maar ben je bang dat het uithoudingsvermogen van jouw penis (of de penis van jouw partner) niet voldoende is? Gebruik dan onze set van 3 cockringen om te zorgen voor een hardere, langere en intensere erectie!

Heb je vragen over seks onder de douche of het gebruik van onze speeltjes in natte ruimtes? Stel ze ons gerust en mail naar [email protected]